Veritas Backup Exec - no cluster switch

I'm trying to install Veritas Backup Exec v9.1 onto a windows 2000 server and it keeps aborting the installation. When I check the log, this is what I see. Can anyone shed some light?

01-13-2003,09:10:13 :  No Cluster Switch.
01-13-2003,09:10:13 :  install began in Verbose mode
01-13-2003,09:11:42 :  Installing Client
01-13-2003,09:11:45 :  Installing Backup Exec
01-13-2003,09:11:46 :  Setup is registering servers...
01-13-2003,09:12:32 :  The account "DSG\administrator" has been granted the "Logon As a Service" right.
01-13-2003,09:15:01 :  Installation successful.
01-13-2003,09:15:55 :  A reboot is required before using this software.
02-03-2003,12:34:31 :  No Cluster Switch.
02-03-2003,12:34:31 :  install began in Verbose mode
02-03-2003,12:34:48 :  Installation successful.
11-13-2003,12:07:50 :  No Cluster Switch.
11-13-2003,12:07:50 :  install began in Verbose mode
11-13-2003,12:08:49 :  Stopping services...
johnbowdenAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

 
David_FongCommented:
Can you delete the log and start again, all that stuff has datestamps in 2003 and since it appends to the log each time you try to install that stuff is probably the wrong end of the log and so pretty irrelevant.
0
 
johnbowdenAuthor Commented:
Your right!! It was late, I didn't even look at the date. Ok, well here is the 'bottom' of the file and now it looks as if it's an MSDE 2000 error.

06-09-2006,08:57:47 :  MDAC 2.80.1022.0 is installed on this system.
06-09-2006,08:57:47 :  Executing CRegistryOperations::EnumRegMultiValue
06-09-2006,08:57:47 :  06-09-2006,08:58:01 :  Executing InstallJRE
06-09-2006,08:58:01 :  Required version of JRE is already installed. Exiting InstallJRE_MSI
06-09-2006,08:58:01 :  Executing BE_InstallMDAC.
06-09-2006,08:58:01 :  MDAC 2.80.1022.0 is installed on this system.
06-09-2006,08:58:06 :  Installing MSDE 2000 BKUPEXEC instance.
06-09-2006,08:58:07 :  C:\install\Q118478.BEWS.91.4691.1_264658\WINNT\INSTALL\MSDE\setup.exe /wait /qn /l*v "C:\WINNT\MSDE_BKUPEXEC.log" INSTANCENAME=BKUPEXEC SAPWD=**** DISABLENETWORKPROTOCOLS=0 REBOOT=ReallySuppress
06-09-2006,08:58:33 :  ERROR: Failed to install MSDE 2000 BKUPEXEC instance.
06-09-2006,08:58:33 :  Please review C:\WINNT\MSDE_BKUPEXEC.log for more details.
06-09-2006,08:58:33 :  Failed to install third party products.
0
 
David_FongCommented:
That's more useful. There may already be something using MSDE and set a SA password stopping BE from installing its own instance because it doesn't know sa password. Not that I'm an expert on MSDE.
0

Experts Exchange Solution brought to you by ConnectWise

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.