OWA ERROR: HTTP/1.1 503 Service Unavailable After Login

Hi,

I am getting the following error after logging into OWA 2003:

HTTP/1.1 503 Service Unavailable

IT happens intermittently, sometimes it fixes itself and I can login with no problem. Also if it is giving me this error rebooting the server fixes the problem temporarily.

We are running exchange 2003 on windows 2003 server. We have a front-end and back-end server.

I haven't seen any related errors in the event viewer so Im kinda stuck here.

Any suggestions?

THanks!
LVL 1
FCCCHURCHAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
SembeeConnect With a Mentor Commented:
In an FE/BE scenario that would tend to indicate that the backend server isn't available or cannot be contacted.
I presume that you are getting the message when you hit the frontend server?
What happens if you hit the backend server directly? Try it immediately after you get the message on the frontend. Do you get the same error?

Simon.
0
 
questionforrajaConnect With a Mentor Commented:
0
 
FCCCHURCHAuthor Commented:
No I've already follwed that article with no success.

It is a weird problem because it seems to fix its self and then go offline and then fix its self again etc...
0
 
FCCCHURCHAuthor Commented:
Well the problem was resolved. We ended up just redoing the front end server.

Thanks for you help, I will split the points.
0
 
Eprs_AdminSystem ArchitectCommented:
Hello, I have the same error and nothing helps.
Can we check it together ?

0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.