Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 13315
  • Last Modified:

Linksys WAG200G

I have Linksys WAG200G router setup correctly and I can browse the interent. However, some sites such as MSN, Microsoft, Yahoo Games does not open. Even MSN Messenger is not working.
0
alhamad
Asked:
alhamad
1 Solution
 
jaybestCommented:
This is more than likely an issue with certain ports. Do the sites you are having problems with start with https instead of http?

Also I have heard of issues with MTU size sometimes being a factor.
Cheers,
Jay Best
0
 
alhamadAuthor Commented:
Linksys just released a new firmware that should solve the problem. I'm applying it today. It seems to be a known problem...
0
 
LucFEMEA Server EngineerCommented:
0
 
alhamadAuthor Commented:
Thanks LucF for the info, yes after I applied the firmware the problem solved. One thing I liked about this model of linksys routers is I did not had to reset the router for the firmware to be applied. A restart of the router (automatically done after the firmware is applied) was enough.
0
 
NetminderCommented:
Closed, 125 points refunded.
Netminder
Site Admin
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get expert help—faster!

Need expert help—fast? Use the Help Bell for personalized assistance getting answers to your important questions.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now