Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
?
Solved

Pix 501 not responding

Posted on 2006-06-20
15
Medium Priority
?
362 Views
Last Modified: 2013-11-16
I have Pix 501 which I rest to factory default. After reset,  it stopped  responding to https://192.168.1.1. I tried connecting it using Hyper terminal, but no response. How do I make it work?
Thanks.
0
Comment
Question by:asify
  • 5
  • 5
  • 3
15 Comments
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 16945093
Do a complete poweroff

unplug cables and plug then back again

Check your connectivity whether cables are fixed properly

Reps

0
 
LVL 12

Expert Comment

by:Scotty_cisco
ID: 16945108
stay consoled into the unit while you power cycle as well to see if there is any post information that comes up.

Thanks
scott
0
 

Author Comment

by:asify
ID: 16945215
With the console cable connected; when I reboot the firewall  I see all weird characters in the terminal window.
0
Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
LVL 12

Expert Comment

by:Scotty_cisco
ID: 16945237
ok try changing console speed standard is 9600 8 data bits 1 stop bit no parity but try changing speeds and going through the process see if ou can get it to be readable text.

Thanks
Scott
0
 

Author Comment

by:asify
ID: 16945327
With 2400 & 4800 I get some characters in the window, above that speed the windows is just blank.
0
 
LVL 12

Expert Comment

by:Scotty_cisco
ID: 16945344
anything you can make out that say that the device is posting or booting up?

thanks
Scott
0
 

Author Comment

by:asify
ID: 16945349
nothing,it is just  a grabage.
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 16945355
did you try my solution

0
 
LVL 12

Expert Comment

by:Scotty_cisco
ID: 16945359
That's not good....

is this under contract or purchased recently?  Sounds like the flash is corupt and the ROMON is not even taking over.

Thanks
Scott
0
 

Author Comment

by:asify
ID: 16945361
Yes ded9
I tried that too, it didn't help.
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 16945363
Reps
0
 

Author Comment

by:asify
ID: 16945417
No, it is not under any contract. It is old. So you meant, there is no remedy?
0
 
LVL 12

Accepted Solution

by:
Scotty_cisco earned 1000 total points
ID: 16945445
well it may have just died I would see if you can open it up and reseat the memory modules ect and such but if you can't even get to ROMON then there is most likley a bigger problem.

Thanks
scott
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If you’re involved with your company’s wide area network (WAN), you’ve probably heard about SD-WANs. They’re the “boy wonder” of networking, ostensibly allowing companies to replace expensive MPLS lines with low-cost Internet access. But, are they …
Make the most of your online learning experience.
Both in life and business – not all partnerships are created equal. As the demand for cloud services increases, so do the number of self-proclaimed cloud partners. Asking the right questions up front in the partnership, will enable both parties …
NetCrunch network monitor is a highly extensive platform for network monitoring and alert generation. In this video you'll see a live demo of NetCrunch with most notable features explained in a walk-through manner. You'll also get to know the philos…

916 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question