Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 300
  • Last Modified:

Exch2k3 OWA using HTTPS. It seems any attachments larger than like 50 kb won't attach in Public folders or email.

Very small attachments work fine.  BUT on andything larger than like 50kb, I click the browse button, then attach and it starts but then the attachment screen goes white and stops.  Any ideas?
0
Sp0cky
Asked:
Sp0cky
  • 3
  • 3
1 Solution
 
Sp0ckyAuthor Commented:
TTT, anyone?
0
 
ManzourCommented:
Is this happening only when using OWA?
0
 
Sp0ckyAuthor Commented:
Yes, JUST OWA.  This is weird because it uses 443 and so is our RPC/HTTP(s) where I can post fine.
0
VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

 
Sp0ckyAuthor Commented:
The problem here was that owa scratchpad was not expanded and an ISA patch that needed applying.  It was also a setting on ISA blocking attachments.
0
 
ManzourCommented:
Great...good luck!
0
 
GhostModCommented:
Closed, 400 points refunded.

GhostMod
Community Support Moderator
0

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

  • 3
  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now