• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 330
  • Last Modified:

RIS no NIC driver problem.

Hi, Im testing RIS to start using it in our environment but have a problem.
I've just uploaded an image from a nx6320, that all went well.
Now ive done a network boot on the same machine I imaged that went fine got throught the usual RIS promtps user/pass etc.
Once it gets to the 'windows setup' screen I get the error:

"the operating system image you have selected does not contain the necessary drivers for you network adapter. Try selecting a different image. If the problem persists contact your administrator.

Setup cannot continue. Press anykey to exit."

Now this is the same laptop that I uploaded the image from (using RIPREP.exe from the server running RIS) and it was working fine on the LAN before running RIPREP on it.

any ideas?
1 Solution
TonywbbAuthor Commented:
That tutorial worked fine, now it doesnt detect the SATA drive inless I disable SATA mode in the bios - the saga continues......
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Train for your Pen Testing Engineer Certification

Enroll today in this bundle of courses to gain experience in the logistics of pen testing, Linux fundamentals, vulnerability assessments, detecting live systems, and more! This series, valued at $3,000, is free for Premium members, Team Accounts, and Qualified Experts.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now