IE 6 not able to post in forum.

i need some help and direction.

i currently run a forum on my website and can not post in Internet Explorer but easily can post from firefox.

Does anyone have any idea WTF is happening here? HELP!
johnkesoglouAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Marc ZConnect With a Mentor Commented:
Are you vinduvin?  In the forums that war1 pointed you to, vinduvin is already asking about this to get it fixed.  I'm sure you're on the right track.

http://forum.yetanotherforum.net/Default.aspx?g=posts&t=2892
0
 
war1Connect With a Mentor Commented:
Greetings, johnkesoglou !

What troubleshooting steps have you taken?

1. Disable third party extensions. With IE open, go to Tools > Options > Advanced. Uncheck "Third party extensions". Click Ok. Reboot computer.

2. Clear your cache.  Go to Tools > Internet Optins > General tab.  Under Temporary Internet Files, click "Delete Files" button. Click OK.

3. Reset IE settings.  Go to Tools > Internet Options > Programs.  Click on "Reset Web Settings" button. Go to Advanced tab and click "Restore Defaults" button. Go to Security tab and move the bar to Medium or Default. Click OK. Close all browsers. Reboot the computer.

4. Check if a program running in the background is interfering with Internet Explorer. Temporarily disable antivirus, firewall, antispyware, ad-blocker, popup blocker, and all Norton programs.

5. Repair or reinstall Internet Explorer and Outlook Express in Windows XP
http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm
OR
http://www.theeldergeek.com/repair_reinstall_ie_and_oe_6.htm
OR
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;318378

Best wishes!
0
 
johnkesoglouAuthor Commented:
non of your reccomendations worked

can you post to the following forum?
http://www.vinduvin.com/forum/default~g~forum.html


let me know, i am trying to isolate this problem.
0
Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
war1Commented:
I tried to post in vinduvin forum, but could not do so in Internet Explorer.  Check with the bulletin board owner, Yet Another Forum.net if there is a problem.  In the support forum, under announcement, there is a new owner.

http://forum.yetanotherforum.net/Default.aspx?g=posts&t=2865
0
 
johnkesoglouAuthor Commented:
ok...ill check with that. thanks.  
0
 
johnkesoglouAuthor Commented:
yes i am vinduvin.  
The first answer i recieved from the YAF forum pointed the issue to IE which is why i posted here.  

so i have now posted in 2 forums.
0
 
Marc ZCommented:
If this was my question, I would accept war1's answer and follow up with Neven's postings in the other forum. Mr_Bliss2 may have shown you the way.
0
 
johnkesoglouAuthor Commented:
thanks guys for your help.  for future reference it is smartnavigation in the web.config file that needs to be set to false.
0
 
Marc ZCommented:
Thanks for the update.  I knew you were on the right page.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.