• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 253
  • Last Modified:

Setting up Outlook Web Access on Exchange 2003

I have an issue with Exchange Server 2003. I am running Server 2003 Small Business Edition and i am trying to set up Outlook Web Access. I have done this before and got it working but am having difficulties this time.
In IIS the server does not have a default web site. i think this is because IIS was imported from another server using the IIS migration tool.
I have created an Exchange Virtual Server under HTTP in system manager and am using port 8080 and 443 for SSL.
When i try and connect to http:\\servername/exchange i get a box asking for my username and password. After entering this i just get a page cannot be displayed page.
If i try to connect to https:\\servername/exchange then i dont even get the password box.

Any help would be greatly appreciated.

Neale
0
nealerocks
Asked:
nealerocks
1 Solution
 
bilbusCommented:
Its
http://servername/exchange
not
http:\\servername/exchange

But i dont think that should matter

The iis settings should have been made for you by default

Try this

http://searchexchange.techtarget.com/generic/0,295582,sid43_gci1167561,00.html?bucket=REF
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now