Solved

OWA site says its under construction

Posted on 2006-07-24
7
349 Views
Last Modified: 2010-03-06
I configured OWA to use SSL and now when I attempt to navigate to it, I get the standard Microsoft IIS "This site is under construction" message.  when i navigate internally \\servername\exchange everything works fine, but when i navigate externally \\domain\exchange i get the Under Construction page.  Therefore, none of my external users can get into their email right now...




Any ideas?
0
Comment
Question by:jessla13
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 3
  • 2
  • 2
7 Comments
 
LVL 6

Expert Comment

by:glennbrown2
ID: 17171034
when you access it externally, are you entering https://server/exchange  ????????
0
 
LVL 6

Expert Comment

by:glennbrown2
ID: 17171075
and internally.....are you using https or http
0
 
LVL 8

Accepted Solution

by:
bilbus earned 500 total points
ID: 17171821
\\domain\exchange should not work externaly

try  https://server/exchange externaly and internal, what do you get?
0
Comparison of Amazon Drive, Google Drive, OneDrive

What is Best for Backup: Amazon Drive, Google Drive or MS OneDrive? In this free whitepaper we look at their performance, pricing, and platform availability to help you decide which cloud drive is right for your situation. Download and read the results of our testing for free!

 

Author Comment

by:jessla13
ID: 17197217
ok...i got it working.  I had to reinstall my certificate and reboot everything.  Something was messed up with it.
0
 
LVL 6

Expert Comment

by:glennbrown2
ID: 17230885
how could you accept that answer when my answer is exactly the same
0
 
LVL 8

Expert Comment

by:bilbus
ID: 17231131
Perhaps i broke it down to internal vs external?
0
 

Author Comment

by:jessla13
ID: 17232029
sorry....I tried to accept both of them but it would only let me accept one.

I had to reinstall the entire certificate to get it working correctly and i had to verify that external and internal were working correctly.
0

Featured Post

PeopleSoft Has Never Been Easier

PeopleSoft Adoption Made Smooth & Simple!

On-The-Job Training Is made Intuitive & Easy With WalkMe's On-Screen Guidance Tool.  Claim Your Free WalkMe Account Now

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Find out what you should include to make the best professional email signature for your organization.
This article aims to explain the working of CircularLogArchiver. This tool was designed to solve the buildup of log file in cases where systems do not support circular logging or where circular logging is not enabled
In this video we show how to create an email address policy in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow…
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…

729 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question