SSL enabled OWA client on Exchange 2003 SP 2

I have SSL setup correctly and running, but when a user logs in and the inbox is displaying a new message in thier browser they are prompted with a box that reads this page contains unsecure information would you like to display that as well.  The entire web site, as it is the only one on this server is secured with SSL and is only handling OWA.  Is this normal or did I miss a setting?

Regards
raymondhallAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

BusbarSolutions ArchitectCommented:
no it is normal thing with IE6 with latest updates
if u want to rmeove that message add the OWA page to the secure sites list

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.