troubleshooting Question

Dell wireless with LEAP not initializing

Avatar of Lord_Mainframe
Lord_Mainframe asked on
NetworkingTelecommunications
1 Comment1 Solution584 ViewsLast Modified:
I have a new mobile lab of Dell Latitude D610s with Dell wireless 1370 builtin cards.  They are connecting to a Cisco Aironet 1200 AP.

The Issue:
The laptops part of a domain.  I use the Dell Wireless Utility to setup the LEAP protocol and to have it ask for username and password at startup using Window Logon Screen.  Most of the computers tell me that the "...Domain XXXX is not available".  I am almost possitive that it is something not initializing at boot and not a problem with the AP.

Some computers work but most do not.  They were all imaged from the same image and are running XP with all updates and the latest drivers and software from Dell.

Has anyone heard of this problem with this hardware?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
mzamarripa

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros