citrix issue

thsi is what I get from teh client. what can I do or look at to resolve the issue

I can open the metaframe page page at https://mail.server.com/citrix/metaframe/default/login.aspx?ClientDetection=On  and login, but when I click on any of the apps, it starts to load, takes quite a while (about 43 seconds, and then I get an Outlook error that says, " cannot connect to the citrix metaframe server.  Socket operation on non-socket."  It has been doing this since my first login this morning and I've not been able to access any apps all day.  Right now, I'm using Outlook via the web login, not through citrix.


any help please
zenworksbAsked:
Who is Participating?
 
gopal_krishnaCommented:
Hey similar kind of issue i just got from google this link

http://ctxex10.citrix.com/forums/thread.jspa?forumID=94&threadID=80417

Try that and see if that work for you.

regards
Gopal
0
 
gopal_krishnaCommented:
Try this it might be the different synerio but the error is same. hope this helps:

http://support.citrix.com/article/CTX107196&parentCategoryID=617

regards
Gopal Krishna K
0
 
gopal_krishnaCommented:
you may run into the issue where the client may become corrupted hence the error message you are receiving.  unload the client from add/remove programs restart your workstation then re-load the client (preferablly the Citrix ICA Web Client for 32-bit Windows).  this should fix your problem.

regards
Gopal Krishna K
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.