• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 727
  • Last Modified:

Unable to run script sp_helparticle or sp_????article on a merge publication

When trying from EM to execute sp_helparticle or sp_droparticle, the result is :
'syspublications : invalid object name.'
I have no syspublications table
I ran a script to generate it, but is still empty.
How can I make those script run ?
I have a dedicaded W2K3 server with SQL2000 and from replication (merge) a W2K with MSDE (all latest sp applied).
Any help appreciated
0
aduboisintech
Asked:
aduboisintech
1 Solution
 
NightmanCTOCommented:
What SP version are you running?

There are documented instances of the latest SP not being applied correctly, resulting in missing stored procedures (e.g. sp_MSestimatesnapshotworkload). To identify missing procedures you can run SQL Profiler and see what the process is trying to execute.

Alternatively, re-apply the latest service pack, and all subsequent hotfixes.
0
 
aduboisintechAuthor Commented:
I have already re-applied the sp4 on sql2k, but I found what was wrong, the sp_helpmergearticle is to be used since it's a merge publication. all the procedures to be used are sp_???mergearticle.
Have a good day.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now