We help IT Professionals succeed at work.

Sharepoint Evet ID 1000 and substring 50070 errors

jonathan4465
jonathan4465 asked
on
Medium Priority
305 Views
Last Modified: 2010-04-19
I had to reinstall the intranet component and resore my companyweb from  abckup. The companyweb works fine, but I get these errors in my event log.

#50070: Unable to connect to the database STS_RESTORE on servername\SharePoint.  Check the database connection information and make sure that the database server is running.

STS_RESTORE is a separate companyweb I set up a while ago to restore files from backup. I no longer use this site, but for some reason Sharepoint keeps trying to logon to the database which has been deleted from SQL 2000. Would I be correct in assuming that there is a config file somewhere that still has this database listed even though I deleted it? Where can I find it?
Comment
Watch Question

Principal Consultant
CERTIFIED EXPERT
Most Valuable Expert 2016
Top Expert 2014
Commented:
You should follow the steps listed here:  http://msmvps.com/blogs/kwsupport/archive/2005/06/29/56224.aspx

Jeff
TechSoEasy

Not the solution you were looking for? Getting a personalized solution is easy.

Ask the Experts
Access more of Experts Exchange with a free account
Thanks for using Experts Exchange.

Create a free account to continue.

Limited access with a free account allows you to:

  • View three pieces of content (articles, solutions, posts, and videos)
  • Ask the experts questions (counted toward content limit)
  • Customize your dashboard and profile

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.