Error configuring message service (MSPST MS) (UNKNOWN ERROR) (CMapiSession::CreateEMSPSTProfile)

I keep getting this error,Error configuring message service (MSPST MS) (UNKNOWN ERROR)  (CMapiSession::CreateEMSPSTProfile), when trying to export some old users with ExMerge.  Here are the steps I have taken already:

Logged onto the Exchange server with the exmerge account I created (was able to successfully exmerge prior to today)
Made sure the accounts were enabled and able to see in the Global Address List
Verified that I am able to open the mailbox
Also, since I was able to successfully exmerge, the exmerge account I created has the correct permissions for Send As and Receive As

Any other thoughts on what could have changed, or what is missing?

Thank you in advance
cas_threeAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

SembeeCommented:
How large are the mailboxes that you are trying to export? Exmerge is still subject to the 2gb limit.

Simon.
0
cas_threeAuthor Commented:
The one is only 78MB, but the other is 2.99GB.  I completely forgot about the 2GB limit, thank you for reminding me.

But that doesn't explain the 79MB mailbox?
0
SembeeCommented:
Where are you trying to create the PST file? The message appears to be something wrong the creation process.

Simon.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
cas_threeAuthor Commented:
I created a new directory on the export location, but neglected to give the exmerge account full control of that directory.  It only had the default read access.  I can't believe I overlooked that!!!

It is working fine after giving the exmerge account full control of the new directory.

Thank you very much for your help, it is much appreciate!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.