We help IT Professionals succeed at work.

We've partnered with Certified Experts, Carl Webster and Richard Faulkner, to bring you two Citrix podcasts. Learn about 2020 trends and get answers to your biggest Citrix questions!Listen Now

x

Outlook Web Client Hangs when replying to a message

magarner
magarner asked
on
Medium Priority
215 Views
Last Modified: 2010-04-08
I am using outlook web client to manage email.  I can send new mail fine and received email fine however when I try to reply to a message I the reply box pops up with no text and the application just hangs.  I have tried this from other computers and it works fine - so it seems it would be an Internet Explorer setting - but I cannot figure out what it would be.  Another note of interest this did work at one time.
Comment
Watch Question

CERTIFIED EXPERT
Top Expert 2008
Commented:
Greetings, magarner !

1. An addon like Google Toolbar could be interfering. Disable Addons.  If you have Windows XP SP2, go to Tools > Add-on Manager, and uncheck the addons.

If using Windows XP SP1 or earlier, disable third party extensions. With IE open, go to Tools > Internet Options > Advanced. Uncheck "Third party extensions". Click Ok. Reboot computer.

2. Clear your cache.  Go to Tools > Internet Options > General tab.  Under Temporary Internet Files, click "Delete Files" button. Click OK.

3. Reset IE settings.  Go to Tools > Internet Options > Programs.  Click on "Reset Web Settings" button. Go to Advanced tab and click "Restore Defaults" button. Go to Security tab and move the bar to Medium or Default. Click OK. Close all browsers. Reboot the computer.

4. Check if a program running in the background is interfering with Internet Explorer. Temporarily disable antivirus, firewall, antispyware, ad-blocker, popup blocker, and all Norton programs.

5. Repair or reinstall Internet Explorer and Outlook Express in Windows XP
http://windowsxp.mvps.org/IEFIX.htm
OR
http://www.theeldergeek.com/repair_reinstall_ie_and_oe_6.htm
OR
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;EN-US;318378

Best wishes!

Not the solution you were looking for? Getting a personalized solution is easy.

Ask the Experts

Author

Commented:
Resetting IE settings - fixed the problem.  Not sure what was changed since this worked at one time, but happy it is fixed.  Thanks.
Access more of Experts Exchange with a free account
Thanks for using Experts Exchange.

Create a free account to continue.

Limited access with a free account allows you to:

  • View three pieces of content (articles, solutions, posts, and videos)
  • Ask the experts questions (counted toward content limit)
  • Customize your dashboard and profile

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.