Still celebrating National IT Professionals Day with 3 months of free Premium Membership. Use Code ITDAY17

x
?
Solved

install new exchange server and removing a pop connector

Posted on 2006-11-06
9
Medium Priority
?
166 Views
Last Modified: 2010-03-06
Hi all i have just installed a new and the first exchange server into an organization. previously there was a MS pop connector setup. next steop i have installed office 2003 onto a client pc, connected to the exchange server and configured no problems. when i go to send and receive, i get an error on the receiving mail part that an object cannot be found and does not receive the mail that the exchange server has waiting to pass on to me. Any suggestions would be great
0
Comment
Question by:derekbartels
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
9 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:cjtraman
ID: 17887216
How you have configured your outlook profile. have you chosen Microsoft Exchange Server and given the correct exchange server name? have you logged on with the user id that has access to the mailbox. Are you able to check whether the mail server could recognize your mailbox name when you click check name in outlook profile?
0
 
LVL 16

Expert Comment

by:poweruser32
ID: 17888600
does the new mailbox show up in sys manager?
is the recipient policy correct?
0
 

Author Comment

by:derekbartels
ID: 17963957
yes mailbox shows up in system manager and yes the domain that they are using is in recipient policies and configured correctly
0
Does Powershell have you tied up in knots?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

 

Author Comment

by:derekbartels
ID: 17963961
yes all the profiles are fine the server finds the name and connects to the exchange server, the exchange server receives mail it just wont push it on to the lan clients
0
 

Author Comment

by:derekbartels
ID: 17991474
this question can be closed
0
 

Author Comment

by:derekbartels
ID: 18033122
I found that Telstra had cancelled my request that i had put in to change the mx and host records for this site and in talking with Telstra we have fixed the problem
0
 

Author Comment

by:derekbartels
ID: 18163080
no Objections here thanks
0
 

Accepted Solution

by:
PashaMod earned 0 total points
ID: 18193199
Closed, 250 points refunded.
PashaMod
Community Support Moderator
0

Featured Post

VIDEO: THE CONCERTO CLOUD FOR HEALTHCARE

Modern healthcare requires a modern cloud. View this brief video to understand how the Concerto Cloud for Healthcare can help your organization.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

In-place Upgrading Dirsync to Azure AD Connect
I don't pretend to be an expert at this, but I have found a few things that are useful. I hope that sharing them here will help others, so they will not have to face some rather hard choices. Since I felt this to be a topic of enough importance and…
The video tutorial explains the basics of the Exchange server Database Availability groups. The components of this video include: 1. Automatic Failover 2. Failover Clustering 3. Active Manager
This video shows how to quickly and easily add an email signature for all users on Exchange 2016. The resulting signature is applied on a server level by Exchange Online. The email signature template has been downloaded from: www.mail-signatures…
Suggested Courses

715 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question