Netware 6.5 Multiple Abends after Service Pack install

We have a Netware 6.5 server, that was running on Service Pack 2. We attempted an upgrade to Service Pack 5, but the server hung while cleaning up Java resources. On rebooting the server, it Abends after loading the NSS pools.

Obviously we cannot get to NWCONFIG to remove the Service Pack 5.

During the service pack setup, we answered NO to "Do You Want To Upgrade LAN Drivers"

I suspect it is this Disk driver issue that is casuing the problem.

I recall coming across something similar a few years ago, and I believe the answer is to use the SP2 OS Overlay to boot, so that we can replace the Disk drivers.

Please help!
aothenAsked:
Who is Participating?
 
alextoftConnect With a Mentor Commented:
If you boot the server -ns -na can are you able to manually load your storage driver and manually mount SYS without it abending?

0
 
aothenAuthor Commented:
Yes we can.

We may be near a resolution actually. By booting with -ns and working through the autoexec with kf8, we have found the abends occur after loading JAVA.NLM. This sounds suspiciously like the problem described in Novell TID 3867433.

I'll keep you posted...

Andy.
0
 
aothenAuthor Commented:
The solution in the TID solved the problem fine.

Thanks

Andy.
0
 
alextoftCommented:
A happy ending. That's what we like to hear!
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.