Solved

Monitoring and reporting trouble

Posted on 2006-11-17
1
272 Views
Last Modified: 2010-04-19
When selecting the monitoring and reporting page on server managment, both reports show up as HTTP400 server not found. Help!
0
Comment
Question by:sc0tty2h0tty
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
1 Comment
 
LVL 39

Accepted Solution

by:
redseatechnologies earned 250 total points
ID: 17964136
Hi sc0tty2h0tty,

Have a look at this for some common causes to this problem

http://msmvps.com/blogs/bradley/archive/2003/12/23/1256.aspx

-red
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Because virtualization becomes more and more common, and, with Microsoft Hyper-V included in Windows Server at no additional costs, and, most server hardware nowadays is more than capable of running a physical Small Business Server (SBS) 2008 or 201…
You may have discovered the 'Compatibility View Settings' workaround for making your SBS 2008 Remote Web Workplace 'connect to a computer' section stops 'working around' after a Windows 10 client upgrade.  That can be fixed so it 'works around' agai…
How to Install VMware Tools in Red Hat Enterprise Linux 6.4 (RHEL 6.4) Step-by-Step Tutorial

732 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question