Message Tracking Center

Exchange 2003, Native mode

I have sent a message to an external contact.  A few minutes later if I go into the message tracking center to track the message I get the following results.

There is no subject listed under Subject even though I had a subject.  This is also occurring on internal email that is tracked as well.

Also the following sequence occurs:

SMTP Store Driver: Message submitted from store
SMTP: Message submitted to advanced queuing
SMTP: Message submitted to categorizer
SMTP: Message categorized and queued for routing
SMTP: Message routed and queued for remote delivery
SMTP: Started outbound transfer of message

At this point a pop up window appears with:

The object ******************************************
in the message tracking logs can’t be found in the directory.  The object may have been deleted.  The tracking history may be incorrect.

Selecting OK closes the window and I get:

SMTP: Message transferred to ***************************

The remote site gets the message.  I am not getting any error messages in my logs.

OK, any thoughts on this or where I begin to look to find out what is going on?

Mike
xmouserAsked:
Who is Participating?
 
SembeeConnect With a Mentor Commented:
The *********** means that the remote site is using a Cisco PIX. If you telnet to their server you will see the *********

Simon.
0
 
xmouserAuthor Commented:
So things are working OK at my end.  I just won't be able to see the hand of the message?  What about no subject in the subject line?

Mike
0
 
SembeeCommented:
Have you got subject line tracking turned on?
All that you will not see is the SMTP banner of the server that the message was delivered to.

Simon.
0
 
xmouserAuthor Commented:
I thought that was a default setting that couldn't be turned off . I'll check Monday.  Thanks for the help.

Mike
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.