Solved

ESM error- c1030af7

Posted on 2006-11-21
9
751 Views
Last Modified: 2012-06-27
Installed 2nd Exchange Server to split server duties between them.  Can't access Public Folders via ESM to replicate PF.

I have run into before and resolved with
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;839744

It did not work this time.

Also found out another Admin moved a public website to new folder on server.  Can't seem to resolve issue to get ESM to work.

Steve
0
Comment
Question by:smeek
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
9 Comments
 
LVL 23

Expert Comment

by:Stacy Spear
ID: 17993203
In ESM, right click the PF (top one under folders) and then connect to the old server. Add new server as a replica to any folder that needs to be accessed from both.
0
 
LVL 8

Author Comment

by:smeek
ID: 17993230
I get the same error connecting from the new server back in ESM.
0
 
LVL 23

Expert Comment

by:Stacy Spear
ID: 17993249
ESM won't connect at all or just can't see public folders?

If just the folders, can you see them with ESM from the old box? If so, do the replication there. Although if so, quite strange unless the permissions are not right somewhere.
0
Free learning courses: Active Directory Deep Dive

Get a firm grasp on your IT environment when you learn Active Directory best practices with Veeam! Watch all, or choose any amount, of this three-part webinar series to improve your skills. From the basics to virtualization and backup, we got you covered.

 
LVL 8

Author Comment

by:smeek
ID: 17993295
When it tries to connect, it gets the same c1030af7 error as on the host server.
0
 
LVL 23

Expert Comment

by:Stacy Spear
ID: 17993311
Did you perform the kb article steps on both servers?
0
 
LVL 8

Author Comment

by:smeek
ID: 18139882
I found answer on my own.

Webdav was somehow setting to prohibit running, changed to allow.

Had to add the server netbios name to hostheaders page to get it to work.

Not sure what caused the issue though.  I will post for refund.
0
 
LVL 39

Expert Comment

by:redseatechnologies
ID: 18142708
Don't bother posting a new Question, we can do that here;

New recommendation: PAQ - Refund

-red
EE Cleanup Volunteer
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Computer101 earned 0 total points
ID: 18171305
PAQed with points refunded (500)

Computer101
EE Admin
0

Featured Post

What is SQL Server and how does it work?

The purpose of this paper is to provide you background on SQL Server. It’s your self-study guide for learning fundamentals. It includes both the history of SQL and its technical basics. Concepts and definitions will form the solid foundation of your future DBA expertise.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article lists the top 5 free OST to PST Converter Tools. These tools save a lot of time for users when they want to convert OST to PST after their exchange server is no longer available or some other critical issue with exchange server or impor…
Check out this step-by-step guide for using the newly updated Experts Exchange mobile app—released on May 30.
In this video we show how to create an Address List in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Organization >> Ad…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.
Suggested Courses

617 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question