path_translated, cgi and iis6

Hi,
I have a Windows 2003 server with IIS 6.0. I have a cgi application that tries to read path_translated variable. The return value is always empty. This cgi is working well on my Windows 2000 IIS 5.0 server.
I've tried to set IIS variable AllowPathInfoForScriptMappings to true but still not working.
Is there anything else I need to configure in IIS 6.0 to get this working?

Any help would be appreciated.

Thank you
julcarAsked:
Who is Participating?
 
Computer101Connect With a Mentor Commented:
PAQed with points refunded (400)

Computer101
EE Admin
0
 
AndresMCommented:
0
 
julcarAuthor Commented:
thank you andresM
I've tried to read PATH_INFO, SCRIPT_TRANLATED and PATH_TRANSLATED. all of them return an empty string.
Any other idea?
0
Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

 
AndresMCommented:
If you try same thing but with a simple asp page, what happens?
IIS Server Variables
http://msdn2.microsoft.com/en-gb/library/ms524602.aspx

PS: See:

PATH_TRANSLATED
The physical path that maps to the virtual path in PATH_INFO, for example, "c:\inetpub\wwwroot\vdir\myisapi.dll". This variable is used by IIS during the processing of ISAPI applications. If the AllowPathInfoForScriptMappings metabase property is set to true (to support exclusive CGI functionality), PATH_INFO will only contain "/zip" and ISAPI applications such as ASP will break.
 
0
 
julcarAuthor Commented:
It works just fine in asp....so do you think it is a cgi problem?
0
 
AndresMCommented:
are you sure you set correctly AllowPathInfoForScriptMappings ? did you restart IIS after that?
or may be the problem is in the cgi application ...
0
 
rama_krishna580Commented:
0
 
julcarAuthor Commented:
AndresM: yes I set it correctly and I restarted IIS. The proof is that it works fine in ASP

ram krihna580: these webpages applies to IIS 4.0. I use IIS 6.0

Thank you.
0
 
julcarAuthor Commented:
Hi,

I've found my problem. The problem was in my cgi application (a Bbx application).

Thank you all for your help!

0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.