• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 507
  • Last Modified:

Error when trying to connect mailbox

Dear Exports,

I am using Exchnage server 2000 with latest service pack, we deleted a user account by mistake and now when we trying to reconnect the mailbox to the user we get the following error message:

The object has not been replicated to the destination server yet. Wait for replication and try again.
Operation: Update Mailbox Resources on Server 'SERVERNAME'.............
ID no: c1031731
Eachnage System Manager.

We have no problem to create new email accounts, I also tried to create the user first, then I forced replication and then I tried to connect the mailbox again and I go the some error message.

Please advice if possible.

Roy
0
rfinaly
Asked:
rfinaly
1 Solution
 
The_KirschiCommented:
0
 
redseatechnologiesCommented:
This is covered a few times on this site, which are included here;

http:/Q_20804665.html

Basically, right click on mailboxes and hit "Run Cleanup Agent"

There is also this;

http:/Q_21335697.html#13459253

-red
0
 
rfinalyAuthor Commented:
Thankyou for the respond I am going to try the mailbox clean wizard now.
0

Featured Post

Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now