We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

OLEObject Image not showing in Crystal Report for Visual Studio .Net 2005

Yogeshup
Yogeshup asked
on
1,018 Views
Last Modified: 2008-01-09
Hi,
I'm using CR 10 Integrated with visual studio .net 2005. I'm having problem inserting oleobject image. I am using jpg image. The same image is showing perfect, if i use picture object, but its showing only the name of the image when i insert the image as a oleobject. But i want to insert the image as oleobject(link image). Because later if i want to change the image i can just replace the old image with new in the specified directory, i no need to change the report design.
Expecting the experts help.

Thanks & Regards,
Hari
Comment
Watch Question
Commented:
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 8 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE