troubleshooting Question

Server 2003 RIS not showing available images

Avatar of crp0499
crp0499Flag for United States of America asked on
Windows Server 2003
6 Comments1 Solution213 ViewsLast Modified:
We installed RIS on our new DC (Server 2003) and we ran risetup, inserted the XP CD and did our thing.  We then used riprep on two PCs in the office and sent their images up to the RIS server.  Now, when we try to bring those images back down, RIS will not give us the option of picking one or the other image.

The RIS does issue an IP.  It asks for a username and password and has the correct domain name listed, but it then goes right into the OS install.  I am use to it prompting me for which image to install.

I restarted binlsvc and I am now rebooting the server.  In the mean time, I thought I'd ask here and see.

Any thoughts on why my two images are not showing during the RIS install?

Thanks

Cliff
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Log in to continue reading
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform for $9.99/mo
View membership options
Unlock 1 Answer and 6 Comments.
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
The Value of Experts Exchange in My Daily IT Life

Experts Exchange (EE) has become my company's go-to resource to get answers. I've used EE to make decisions, solve problems and even save customers. OutagesIO has been a challenging project and... Keep reading >>

Mike

Owner of Outages.IO
Phoenix, Arizona, United States
Member Since 2016
Join a full scale community that combines the best parts of other tools into one platform.
Unlock 1 Answer and 6 Comments.
View membership options
“All of life is about relationships, and EE has made a virtual community a real community. It lifts everyone's boat.”
William Peck

Member since 2004