troubleshooting Question

Windows 2003 server SP1 hangs on "Applying computer settings"

Avatar of cwpcguy
cwpcguy asked on
ExchangeWindows Server 2003
4 Comments1 Solution362 ViewsLast Modified:
I have just installed windows 2003 Ent server SP1 on my Exchange 2003 sp1 server. Rebooted. I used RDP to update windows server 2003 Ent. service pack 1.  When the server came back up, it is hung on "Applying Compter Settings"  it took about an hour... I already tried to unplug the nics to allow a faster boot, but no luck.  (No I'm not running any APC PowerChute sotware) Anyone have any ideas? Thanks. It's up now and I can login but I can't keep it like this and I need to proceed with SP2 for Exchange 2003.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Computer101

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Log in to continue reading
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform for $9.99/mo
View membership options
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
The Value of Experts Exchange in My Daily IT Life

Experts Exchange (EE) has become my company's go-to resource to get answers. I've used EE to make decisions, solve problems and even save customers. OutagesIO has been a challenging project and... Keep reading >>

Mike

Owner of Outages.IO
Phoenix, Arizona, United States
Member Since 2016
Join a full scale community that combines the best parts of other tools into one platform.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
View membership options
“All of life is about relationships, and EE has made a virtual community a real community. It lifts everyone's boat.”
William Peck

Member since 2004