troubleshooting Question

VPN not working on different sites using Netgear equipment

Avatar of peachplc
peachplcFlag for United States of America asked on
RoutersNetworkingVPN
12 Comments1 Solution454 ViewsLast Modified:
I have a VPN issue. I am using a Netgear 632 modem that is bridged to a Netgear FVG318 Firewall VPN, I have this unit working perfectly, I can use the VPN software to gain access to my servers etc.
The problem is when I moved it to other sites (2 in all).
I have changed all the normal details such as the static IP address and the DSL details but the FVG318 recieves nothing (this is obviousley running in PPoE mode).
I then decided to check the line by changing my Netgear 632 modem to use PPoA, that works fine and i can connect to the internet, so all the details are correct.
I have spoken to the ISP who say they dont get involved in things like that, it should work they said!!!!!!!
What else could I do to make this work.
The 3 sites are all in different areas geographically, could it be the lines? Im at a total loss with this one.
Please help!!!!!!!!!!!!!!!
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 12 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 12 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros