When SYMANTEC PREMIUM ANTISPAM is enabled on exchange 2003 server while Intelligent Message Filtering is enabled it cause Exchange services to stop running?

Exchange 2003 with sp2 installed on Windows 2003 with sp1,Intelligent Message Filtering is enabled on virtual SMTP Server,Symantec Mail Security for Microsoft Exchange 5.0.4 is installed with option of SYMANTEC PREMIUM ANTISPAM is installed.
ADC-SupportAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ALNMOOCommented:
Symantec Mail Security 4.x or 5.x for Microsoft Exchange tightly integrates with IMF to maximize the effectiveness of both solutions.

search for this ID in symantec site "2005110110582254", it may help
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Security

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.