Rtvscan.exe Symantec runtime error

I running Symantec Client Security v3.1 on a 2003 server and about 10 workstations. On one of the workstations I started receiving the following error:

    Microsoft Visual C++ Runtime Library
          Program: ... \Symantec Client Security\Symantec Antivirus\Rtvscan.exe

    This application has requested the runtime to terminate it in an unusual way.

It appears at boot up multiple times and periodically during normal operation



dcconsultingAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Jared LukerCommented:
Have you tried installing the latest version of SCS?  I know that there were several bugs in previous versions that cause errors like that.
0
edwillCommented:
I am getting the same error on an XP servicepack 2 and all WIN security packs installed, workstation that has Symantec Antivirus ver: 10.1.5.5000 (was the most current until 2 weeks ago). I'm also running the newest version of Spyware Doctor V5.0. The error did not start appearing until I upgraded the Symantec to the new version. I have also tried uninstall/reinstall of SAV. My next steps will be to try and revert back to the previous versions of both products to see if that fixes the runtime exception error.  
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Jared LukerCommented:
It sounds like it might be a support issue that you are going to need to take up with Symantec support.
0
padiapCommented:
I would just like to add that I have also had the same problem when running SAV10.1.5 and Spyware Doctor 5.0 - I uninstalled Spyware Doctor 5.0 and now I don't get the errors. Might be insteresting to note that SD5.0 has Antivirus Support which the previous did not. I would like to find a solution for the two to coexist..
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Anti-Virus Apps

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.