..\library\ appended to links in library item

Hi All,
I am using Dreamweaver 4 Ultrdev and I have which I am sure is a simple problem but I cannot seem to find a resolution.

When I add a library item to the library which include links, Dreamweaver appends "..\library\" to the path. This causes the linked page not to be found on the server. This is still a problem even if I manually remove the prefixed path manually.

Everything works well when I detach the item from the library.

Any ideas?

Have a good weekend all.

Ken.
systemsgoAsked:
Who is Participating?
 
RouchieCommented:
Hi Ken

Please see ISSUE 5 on this page, it seems similar to what you're encountering:
http://www.dreamweavermx-templates.com/tutorials/tuttempts.cfm

It would seem the solution is to use include files instead of library items, although your hosting package on your web server must be able to support these (usually isn't a problem).
0
 
Jason C. LevineNo oneCommented:
Hi systemsgo,

This is a known issue in older versions of Dreamweaver.  You need to make sure your copy is fully patched up and that should resolve the issue.  If not, upgrading to 8 may be your only solution.
0
 
systemsgoAuthor Commented:
Thanks Rouchie and jason1178

I used the trial version of Dreamweaver 8 and the problem still exists.

I will have to rethink the web site design.

Many thanks,
Ken.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.