• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 212
  • Last Modified:

exchange data store wont mount

Had to revert to old raid 1 drive set (week old) due to partitioning issues with new raid 1 drive set.  Tape backup was not backing up properly so we had to copy of the most recent priv1.edb and priv1.stm.  We copied these files to the store location wich happens to be on our F partition.  When we tried to mount the store we get a database consistency error.  We read the forums and tried to run a eseutil /p and a eseutil /r and it still wont mount.  We are in the process of one more eseutil /p after the last eseutil /r since it stated this should have been run first.  I also renamed all the log and chk files per another post and that did not work either.   If after the recovery process, the mail store still does not mount,  any other suggestions???
0
pc2fix
Asked:
pc2fix
  • 2
1 Solution
 
MikealclCommented:
Exchange version?  
0
 
pc2fixAuthor Commented:
It is Exchange 2003 on SBS.  
0
 
MarkMichaelCommented:
Was the location of the store changed at all in the past? Does the restored copy, perhaps, reference the old location?
In the past, I've deleted the log files and it's allowed the store to mount.
0
 
pc2fixAuthor Commented:
after multiple eseutil recovery and eseutil repairs it now works.  It took forever to repair.  Please close this question.
0

Featured Post

New feature and membership benefit!

New feature! Upgrade and increase expert visibility of your issues with Priority Questions.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now