Acrobat 7.0.9 INCONSISTENCIES in application! (Preferences section)

I have Adobe Acrobat 7.0.9 installed on my computer running Windows XP and for whatever reason, I am missing some options.

If you go to Edit -- Preferences -- Security -- Advanced Preferences, at the very bottom of the screen there should be a button to select "Hide Signature field validity icon when signature is valid" option.  I don't have it.

I went section by section thru the entire Preferences section.  The only other options that were different were in the Startup section.  Under the "Display the Document Status dialog when these status items appear:" section, I have the SAME options, and the same options selected, I just have the list in a different order.

I don't have any other versions of Acrobat on my PC.. including Reader.
I performed the "Detect and Repair" option.
All updates have been installed.

In trying to figure this out, I finally decided to completely uninstall and then reinstall the application.  
I reinstalled and applied all the updates, and it's EXACTLY the same!   arghh.

I need to use the ""Hide Signature field validity icon when signature is valid" option.  And I can't.  I'm totally baffled and frustrated.  Any ideas? clues? suggestions?

Thanks everyone.
: )
Who is Participating?
sassafras09Connect With a Mentor Author Commented:
Ok, I did the uninstall, ran the registry cleaner, then reinstalled.
I checked after the original installation, and after each update.  Still no luck.  

Here's the answer I got on another forum...  Thank goodness for forums.. that's all I can say!

You should be able to see the radio button once you have changed the DPI to "96 normal"
Open display properties
on DPI setting change it to "Normal size (96 DPI)
It should work now. If not, restart the computer.

How this guy figured this out, I'll never know!!  Geez!!
My settings were "custom", not "normal".  The menus are apparently created dynamically.
Thanks everyone for your help!!

: )

This option is only available on the Professional version - as far as I am aware.

Have a look at the version you are using - is this Standard?
sassafras09Author Commented:
I am using the Professional version.
The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

Okay - have you tried uninstalling - but then running a registry cleaner? (such as Registry Mechanic - Then you can reinstall - and hopefully no old problems would remain.

Do you get the same problem when you install the original version? (first release of this version) - i.e. 7.0.0

Have you tried reinstalling - and only upgrading to 7.0.8?
sassafras09Author Commented:
No.  I just uninstalled and reinstalled.  Will try the registry cleaner!  Good call.  
Won't get a chance to do this until Monday though.. it's my office computer!
I will post my results.
If you have answered the question yourself, please ask a new question in the Community Support TA ( containing a link to this question, with a request to close and delete/PAQ it.

A moderator/page editor will post a new comment in this question, to the effect that the Asker has requested that the question be closed. Recommended resolution will be given - e.g. in this case, close, PAQ and refund points.

A 4 day period will be given for other experts who had participated to voice their opinions. After the 4 days - the question will be closed.

I have no problem with the points being refunded.

Glad you found something that worked.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.