troubleshooting Question

W2000 Terminal Server ADP install/execute mode

Avatar of NTNBower
NTNBower asked on
Windows 2000Microsoft AccessMicrosoft Server OS
1 Comment1 Solution705 ViewsLast Modified:
We are running a Windows 2000 Terminal Server. It has been running ADP for some time now, and the ADP tech's have installed a patch to the system. Now anytime we try and run the application, after entering information into the login prompt for the app, everything just disappears. No error messages, no running process etc... nothing.

But if we change to install mode (change user /install) the program runs fine.

they have tried uninstalling and reinstalling the application 3 - 4 times, as local admin, as domain admin etc each time following the process of:

change user /install
install the program
change user /execute

and we are getting the same results. The ADP tech's have not seen this before and are not sure why its happening now.

Any guidance or assistance with this matter is much appreciated.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 1 Comment.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros