troubleshooting Question

HP All in One Storage 600, MSA 20 and Tape backup hookup and problems

Avatar of ASMS_Helpdesk
ASMS_Helpdesk asked on
HardwareStorageServer Hardware
10 Comments1 Solution713 ViewsLast Modified:
I am trying to hook up MSA 20 and Autoloader with All in One StorageWorks 600. The problem seems to be MSA20. When I start it, the drives in front won't light up and is not recognized by AiO 600. I have added 6402 controller and trying to use the external SCSI ports on it to hook up both tape back up and MSA 20. At the moment I am trying to add MSA 20 first. Sometimes MSA 20 does turn on and it is recognized but most of the time it doesnot. HP diagnosed it as problem with the Controller Module in MSA 20 and sent a replacement but it still does the same thing. When I power MSA 20 up most of the time it has amber blinking LED on controller module.
Is there any specific way to connect these three devices and is there some kind of priority to be set up. Need your help soon. Thanks Guys
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 10 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 10 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros