Port 1I, Box 1, Bay 1 failed - REPLACE

hi all,

the HP server in my company all of a sudden became very slow, and the

latest HP Proliant diagnostics shows this:

Array Diagnostic Utility Version 7.60.18.0
Array Diagnostic Utility Inspection Report Version 7.60.3.0

Date/Time:          Friday, September 07, 2007 5:22:42PM
Computer Model:     HP Server


SLOT SUMMARY:
   Slot Num  Slot Type  Array Controllers and Host Adapters Detected
   --------  ---------  --------------------------------------------
   SLOT 0    PCI        Smart Array P400i Controller

SLOT 0 Smart Array P400i Controller ERROR REPORT:

   Logical drive 1 status = Interim recovery (volume functional, but

not fault tolerant)
      Port 1I, Box 1, Bay 1 failed - REPLACE
   Error occurred reading RIS copy from Port 1I, Box 1, Bay 1

SUBSYSTEM INFORMATION:

   Chassis Serial Num:              USM64907HT
   This Controller
      Array Serial Number:          PH6BMV1609    
      Cache Serial Number:          PA82C0D9STV2TK
   Other Controller
      Array Serial Number:          Not Available
      Cache Serial Number:          Not Available

CONTROLLER IDENTIFICATION:
   Configured Logical Drives: 1
   Configuration Signature:   0xa000c51b
   Controller Firmware Rev:   1.18
   Controller ROM Revision:   1.18
   Controller Hardware Rev:   0x01
   Boot Block Version:        0.01
   Board ID:                  0x3235103c
   Cable or Config Error:     0x00 (No)
   Invalid Host RAM Address:  No
   CPU Revision:              0x91
   CPU to PCI ASIC Rev:       0x00
   Cache Controller ASIC Rev: 0x00
   PCI to Host ASIC Rev:      0x00
   Marketing Revision:        0x42 (Rev B)
   Expand Disable Code:       0x01
   Protocol Chip Count:       1
   Enclosure Count:           2
   Max SCSI IDs per Bus:      0
   Big Drive Map:             0x0002 0x0000 0x0000 0x0000 0x0000

0x0000 0x0000 0x0000
   Big Ext Drive Map:         0x0000 0x0000 0x0000 0x0000 0x0000

0x0000 0x0000 0x0000
   Big Non-Disk Drive Map:    0x0000 0x0000 0x0000 0x0000 0x0000

0x0000 0x0000 0x2000
   Fibre Chip Count:          0
   Recovery ROM Inactive      
   Image Revision:            1.18
   Recovery ROM Active Image  
   Flags Status:              0x01

is this something fundamentally wrong with the harddrive?  if not,

can we fix it without having to replace the har
LVL 1
mmingfeilamAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

bmsjeffCommented:
More than likely the drive is failing.  Pull and and test is with a utility from the hardware manufacturer.  Otherwise, pull the drive and replace it.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Computer101Commented:
Forced accept.

Computer101
EE Admin
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
System Utilities

From novice to tech pro — start learning today.