Adobe Premiere Elements 3 problem with .MOD files

I have a problem with Adobe Premiere Elements 3 and .MOD files from our JVC Everio HHD Camcorder. We are running Windows XP SP2 and have the 3.02 update to Premiere Elements in a school environment. All our students have restricted rights over the workstations, which is causing a problem with Premiere. The JVC Ererio Hard Disk Cameras create .MOD files. Under a user with administrator rights, Premiere imports the .MOD files no worries. Under a restricted users logon, Premiere continuously attempts to index the file, and doesnt stop. If you try to play the file you get the yellow media pending screen. Does anyone have any ideas? Is there something in particular I need to give the restricted users access to?  I cant go around and give students administrator rights over the workstation!
ElthamtechAsked:
Who is Participating?
 
MereteConnect With a Mentor Commented:
Hi Elthamtech, you may have  better results posting this in windowsxp zones
as your question seems to point to  group policies .
as you have indicated>>
restricted rights over the workstations, which is causing a problem with Premiere.
and here>>
Under a user with administrator rights, Premiere imports the .MOD files no worries<<
I donthave a lot of experience with group policies,
To assist you I took look in our database
here>>
http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/XP/Q_21732074.html?sfQueryTermInfo=1+group+polici+windowsxp
and using the suggestion from Kenneniah:
While logged in as an administrator set the groups policies however you would like.
Then browse to C:\WINDOWS\system32\GroupPolicy
Right-click on the GroupPolicy folder, select "Sharing and security...", then go to the Security tab.
Choose from the list.
-------------
If this doesn't assist you  I can try and help you further
Please wait a couple more days as its the week end now and most experts are away.
If we can't resolve it and no further suggestions are offered from others please post a request in community support general, include this URL of your question.
http://www.experts-exchange.com/Software/MultiMedia_Applications/
 to have this question closed and refunded for you.
then open a new question in windowsxp,
this zones I recomend.
http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Windows/XP/
Add another zone to it
Microsoft Operating Systems
http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/

Regards Merete
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.