• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 166
  • Last Modified:

POP3 Service at Microsoft Exchange

Hello,

I am trying to check my company email setting. It has multiple Exchange server, say server1 and server2

* After trying "telnet server1 110", i can go through the telnet session. The problem is seems they're migrating the user to server2..

* So i try "telnet server2 110", but it did not go through.

What's the conclusion at server2?
* does it mean the POP3 service is  not on?
* or different port for POP3 at server2

How to verify?

Thanks & regards
0
isuhendro
Asked:
isuhendro
2 Solutions
 
SembeeCommented:
POP3 is not enabled by default. Therefore you have to change the service from disabled to automatic and start it.

Simon.
0
 
Network_Data_SupportCommented:
if you are using a F/B topoligy you need to enable the same sevices (virtual servers) on both exchange servers
0
 
isuhendroAuthor Commented:
Thanks!!
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now