• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 553
  • Last Modified:

ARCServe backup set disappear from restore

Hi,

I've problem with a backup on my file server the backup seems to be completed suscefull but when I tried to check the set in the tape there is no backup all other backups appears normal.

Any ideas?

Thanks,
Sergio
0
seruas
Asked:
seruas
  • 2
  • 2
1 Solution
 
dovidmichelCommented:
I'm not sure that I understand.

Is it under Restore that it does not show an entry for this backup & tape?
Does it show up under database?
Check the activity log for that backup to see if there are any errors?
0
 
seruasAuthor Commented:
There is no errors on logs and when we tried to restore by session the session just doesn't exist on database I've information that the job was finished but no details of the job this is very strange!!

Any ideias?

0
 
dovidmichelCommented:
Sounds like database corruption.

As a quick fix for that the ARCserve Server Admin can be used to initialize the database and then merge the tape back in. If you want to go back to the old database then load a tape containing a copy of the database and run a Recover.
0
 
seruasAuthor Commented:
Hi guys,

The problem with this was a previews job overright the oldest one so now I've fixed already.

Thanks all anyway
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now