Microsoft, Outlook, 2003 Calendar Sync Problems

I am using Outlook 2003 along with Exchange 2003. Outlook seems to have lost ebtries from some days in my calendar. This only seems to be a problem with Outlook istself as wheen viewing the calendar from OWA then all entries are where they should be. I have tried removing the Outlook profile fromt the local PC and re-adding, but stilll same. Your help on this is most appreciated.
m1ndg4m3Asked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
SembeeConnect With a Mentor Commented:
If the problem does not follow to another machine then it comes down to one of three resolutions.

1. New Outlook profile
2. New Windows profile
3. Wipe the machine.

I find nothing else works when Outlook is playing up.

Simon.
0
 
SembeeCommented:
When you deleted the profile, did you also remove the OST file?
Have you checked there isn't a view that could be hiding the entries you cannot see?

Simon.
0
 
m1ndg4m3Author Commented:
No i didnt remove the OST file, maybe i should try that. Yes i checked most filters and view settings i could think of, but none seem to relate to the issue.
0
Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

 
m1ndg4m3Author Commented:
Ok have tried completely deleted the ost files too. No change. I am testing this by looking at a particular date. Now on that date in OWA there is a full day of appointments, but in Outlook nothing. Very strange indeed.
0
 
m1ndg4m3Author Commented:
I found a similar problem here -

http://www.experts-exchange.com/Software/Office_Productivity/Groupware/Outlook/Q_21755080.html

And sure enough when i turn off cache mode, all calendar items appear. I have tried all solutions in the above article but still no solution. Any ideas?
0
 
SembeeCommented:
OWA and out of cached mode is using a live connection to the database. Cached mode is using an offline copy of the data.
Does the problem follow to another machine?

Simon.
0
 
m1ndg4m3Author Commented:
Yes this i what i am saying the problem dissapears when using the live connection. I have tried this on another system and no the problem does not follow, so seems to be this particular system that is the problem. But i have deleted the cache a few times now and still the problem. Could it be a posible disk fault i ask myself?
0
 
m1ndg4m3Author Commented:
In correction to what was earlier stated, the problem has indeed followed to another machine. Again the only way to correct this is by turning off cache mode. For the moment this is what i have done, to keep the guy working until i find a solution.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.