Network connection loose after install anti-virus

Hi all,

I have two computers in a small office that are connected with a simple cable (no rooters) and one as an internet connection that is sharing with the other one. I have the two computers sharing information and the two working fine with internet.

Now I have installed the update of Panda Internet Security 2008 (they have 2007 version) and I cannot handler with the network

Hi have in one machine and in the other (same mac address) and everything fine if I uninstall the anti-virus.

The antivirus is giving me the message of spyware but I have unchecked that options and still no results. I have also disabled the panda firewall and windows firewall to and … nothing.

Does anyone have any clue that could help me?

Thanks all
LVL 48
Jorge PaulinoIT Pro/DeveloperAsked:
Who is Participating?
and235100Connect With a Mentor Commented:
bbrunningConnect With a Mentor Commented:
Sometimes when you disable the firewall in software it doesn't actually disable it. You need to check your services. Go to Start/Run and type services.msc
From there search for any type of firewall service and manually disable it.
It is obvious that it's a problem with the firewall software from Panda so look for anything related to it.
Jorge PaulinoIT Pro/DeveloperAuthor Commented:
Thanks bbrunning for the quick answer.

I will try it tomorrow because it's a little late in here (almoust midnight in Portugal).

I will tell you later but obviously it's a panda related problem. Never thought to check in the services …

Thanks again
Jorge PaulinoIT Pro/DeveloperAuthor Commented:
Thanks and235100,

As I say it I will check only tomorrow.

Thanks guys for your help so far.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.