Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 238
  • Last Modified:

Designer Version 10: reports don't prompt to logon to Enterprise

I'm having trouble getting Crystal 10 Reports located on a network drive to work on two of our PCs.  The reports work great on every other PC.  The reports were previously located in Crystal 10 enterprise and were saved to the network.

On the PCs where the reports work, they automatically ask the user to logon to Crystal Enterprise prior to opening in designer. Upon execution they login to the databaes and run just fine.

On the PCs where the reports fail, they open right to designer. Upon execution they successfully attempt to logon to the database and then fail with the error: "Failed to open a rowset. Details: HY100[DataDirect][ODBC Oracle Driver][Oracle]ORA-06550: line 1 column 8:  PLS-00306 wrong number or types of arguments in call to xxx...PLS\SQL Statement ignored. "   

Can anyone assist?

0
TommyTupa
Asked:
TommyTupa
  • 5
  • 4
1 Solution
 
mlmccCommented:
Do the users of those machine have databse permissions?

How are you connecting the report to the database?
Is it using database security or Windows authentication?

Do those users have Crystal Enterprise permissions?

mlmcc
0
 
TommyTupaAuthor Commented:
The reports  connect via ODBC. The same ODBC drivers appear on all the PCs.  The database is using database security, there is only one username and password. This works fine all all PCs.  The PCs are being logged in with my profile and my passwords.  That is to say, no other users are involved at the present time  (we're in pre-production).  I can successfully login to Enterprise from Designer on the PCs where the reports don't work.
0
 
mlmccCommented:
Is Crystal installed on the PCs?

mlmcc
0
Get expert help—faster!

Need expert help—fast? Use the Help Bell for personalized assistance getting answers to your important questions.

 
TommyTupaAuthor Commented:
:)  

Yes

" ...On the PCs where the reports fail, they open right to designer..."
0
 
mlmccCommented:
Is Crystal on all the machines even th eones that work?

mlmcc
0
 
TommyTupaAuthor Commented:
Yes.   Guess my question wasn't  near as clear as I thought.  

"...On the PCs where the reports work, they automatically ask the user to logon to Crystal Enterprise prior to opening in designer.."



0
 
TommyTupaAuthor Commented:
solved it via:
KB article: c2012126
0
 
mlmccCommented:
0
 
mlmccCommented:
None of my comments are really solutions.  

PAQ / refund

mlmcc
0
 
Vee_ModCommented:
Closed, 500 points refunded.
Vee_Mod
Community Support Moderator
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

  • 5
  • 4
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now