[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 306
  • Last Modified:

Pushed Symantec to client machines, now machines crawl

Hey Guys,

    I have recently pushed NAV 10.0 from the server out to some client machines, unfortunately after doing so the machines have come to a crawl when loading and opening emails. These machines are fairly new Lenovo machines, Are there any settings in NAV 10.0 that are unnecessary or options that can be configured to help speed the process?


Thanks!
0
jmp51483
Asked:
jmp51483
  • 3
1 Solution
 
snoopfroggCommented:
This may be something obvious to you but I'll ask anyway to cover bases:  Are you running another AV scanner in addition to NAV on the affected machines?  Running two on the same machine will usually cause gridlock.  Like I said, you may know this already but thought I'd ask.

In the Symantec System Center on the parent server, did you go with the default config or did you customize settings?  The auto-protect settings come to mind, especially the heuristics settings.  
0
 
jimmymcp02Commented:
I think this fixed in version 10.1.5 i had the same issue when i installed syamtec corporate 10.0 several memory leaks and errors please see the following article

http://service1.symantec.com/support/ent-security.nsf/854fa02b4f5013678825731a007d06af/b3a170e51bc393fc8825702a00719b99?OpenDocument

Still after i installed 10.1.5 my machines slowed down but not as bad as before
0
 
jimmymcp02Commented:
Any updates?
0
 
jimmymcp02Commented:
Any updates?
0

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 3
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now