not connecting to additional exchange server

I Have a situation where I installed a second excahnge 2003 server into a organisation, I moved al the mailboxes successfully.  However One user using Outlook 2003 client won't connect to the mailbox.  I can connect with OWA to the user but not with any outlook client.  If I move the mailbox back to the original server and repoint the profile (it does autoupdate the new server name) it conncets fine.

Any thoughts?
theclawcanAsked:
Who is Participating?
 
theclawcanConnect With a Mentor Author Commented:
Got that sorted thanks,  had to export mail, kill account and setup on second server etc. then import mail.

Bloody Pain!
0
 
Network_Data_SupportCommented:
might have to set up a new profile for the user have you tried that?
0
 
Vishal BreedProgram ManagerCommented:
When you move mailbox to new server - some mail (Exchange) attributes does not update due to which Outlook is not authenticated after move mailbox to new server.

Try using adsiedit.msc to modify the attributes as mentioned in the above articles.

http://support.microsoft.com/kb/822451/en-us
http://support.microsoft.com/kb/299473/en-us
0
 
theclawcanAuthor Commented:
New profile tried no joy!

Will try changing attributes as suggested and get bak, cheers
0
 
Vee_ModCommented:
Closed, 125 points refunded.
Vee_Mod
Community Support Moderator
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.