IE7 "Send" | "Link By E-Mail" freezes IE

Whenever one of my users clicks on the "Send" | "Link By E-Mail", button in IE7, her browser freezes completely.  I've left it for up to twenty minutes with no change.  I can still drag and drop the URL into an Outlook Express e-mail message and it properly attaches as an .URL file.  My default e-mail program is set to OE in "Internet Options," and I've already followed the procedure to restore a corrupted sendmail.dll file.  Also, her "Send" | "Page By E-Mail" button works fine.
LVL 12
netsmithcentralAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

 
kulvinder_10Commented:
seems to some mising link for IE. try updating I.E.
0
 
mark8barnesCommented:
You could always try resetting IE7 back to all the defaults - very handy in situations like this, which are often very hard to diagnose. Note that you'll lose any customisations (toolbars, etc.), but you'll keep your favourites. This Microsoft blog post explains the procedure:

http://blogs.msdn.com/ie/archive/2006/06/12/628499.aspx
0

Experts Exchange Solution brought to you by ConnectWise

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
 
netsmithcentralAuthor Commented:
Sorry, haven't been back to the client in question yet.  Haven't had a chance to test the proposed solution.  Delete is OK, but will award points if given solution works.  Should be able to test within two weeks.
0
 
netsmithcentralAuthor Commented:
Tried updating IE and also resetting to defaults, but nothing worked.  I uninstalled IE7, and the functionality returned with IE6.  Then reinstalled IE7, and the "send link by email" now works!

Nobody suggested a reinstall, not sure how to reward any points on this.  Could a moderator follow-through on the cleanup and let me know?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.