Solved

Internet Explorer shuts down when sending emails from OWA, indicates Adobe Flash problem

Posted on 2007-12-06
9
1,831 Views
Last Modified: 2009-03-04
I am having difficulty tracking down the source of this problem which arose within the last 24 hours on several pcs.

Server is SBS 2003 Premium R2 also running MS Dynamic CRM.
PCs are Windows Vista Ultimate or XP Pro running IE7
All software is up to date.

PC is logged onto Outlook Web Access, emails are being received, however when I try to send out a new email the screen goes transparent white and then shuts down all IE connections.
The first time it happened the system provided a DATA EXECUTION PREVENTION error. On subsequent tries I now get an error that the system is in conflict with Adobe Flash Player. I cannot find any fixes for this problem.

Anyone have any suggestions on where to look? Many thx


0
Comment
Question by:niagaradan
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 4
9 Comments
 
LVL 22

Expert Comment

by:Olaf De Ceuster
ID: 20424363
In IE under tools disable the adobe flash add-on or reinstall the Active X for it.
Hope that helps.
Olaf
0
 

Author Comment

by:niagaradan
ID: 20428393
Disabled flash, uninstalled it, reinstalled it, tried all combinations. Still same problem. IE shuts down anytime I try to send email.
0
 

Author Comment

by:niagaradan
ID: 20430513
I'm getting desperate
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 
LVL 22

Expert Comment

by:Olaf De Ceuster
ID: 20431817
1: Under outlook look for add-ins and remove flah/adobe add -ins (For 2007: In the trust Center)
2: Disable Anti-Virus
3:1:Recreate your email profile

Olaf
0
 

Author Comment

by:niagaradan
ID: 20438467
Hi Olaf, Outlook works fine, it's Outlook Web Access off the exchange server that crashes everytime I send an email, what am I missing?
0
 
LVL 22

Expert Comment

by:Olaf De Ceuster
ID: 20438516
What version of .net are you running on web outlook. (IIS> wesites>default website>Exchweb properties. (Should be 1.1.4322, if not change it to that)
or- Re-run the internet connection wizard it will reset all your weboutlook settings.
Olaf
0
 

Author Comment

by:niagaradan
ID: 20445489
Hi Olaf, 1.1.4322 is installed and I re-ran connection wizard, but I have same results. As soon as I click on send in OWA the screen goes white and then shuts down IE.
0
 
LVL 22

Expert Comment

by:Olaf De Ceuster
ID: 20445920
Any errors in the eventlog regarding IIS and/or DCOM?
Olaf
0
 
LVL 22

Accepted Solution

by:
Olaf De Ceuster earned 500 total points
ID: 20446125
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

The SBS 2011 release date (RTM) is supposed to be around Christmas, 2011.  This article is a compilation of my notes -- things I have learned first hand.  The items are in a rather random order, but I think this list covers most of what is new and d…
The articles for turning off the Client firewall policy on the internet are for SBS 2008 and don't really help for SBS 2011. They actually moved the Client firewall policy. In 2011, the client firewall policy has moved to the SBS computers conta…
How to Install VMware Tools in Red Hat Enterprise Linux 6.4 (RHEL 6.4) Step-by-Step Tutorial

740 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question