images on a crystalreport viewer dos not show the images shows a red X

hi there,
i have a report that loads except for the images.
I'm using Crystal report 11 release 2
windows server 2003

i have follow these steps but it does not work http://www.experts-exchange.com/Database/Reporting_/Crystal_Reports/Q_21615156.html?sfQueryTermInfo=1+crystal+displai+imag+page+report+web

i have a different path though:
C:\Program Files\Common Files\Business Objects\2.7\crystalreportviewers115

and i have granted access to everyone just in case is an issue with the permissions
can you experts give me a solution for this?
Thanks
LVL 1
jsctechyAsked:
Who is Participating?
 
jsctechyConnect With a Mentor Author Commented:
the resolucion was really simple but it was crazy all the time i spend getting to it.
My website was not under the default website so i need to add the CrystalReportViewer115 to my website. Once i did this everything work.
0
 
mlmccCommented:
Sounds like a permissions issue to the images.

Make sure the user has permissions to the directory with theimages.

mlmcc
0
 
jsctechyAuthor Commented:
ok thats been solve but the export and print images do showed up but they dont work what i have to do to get this to work?
0
Learn to develop an Android App

Want to increase your earning potential in 2018? Pad your resume with app building experience. Learn how with this hands-on course.

 
mlmccCommented:
What do you mean they don't work?

mlmcc
0
 
jsctechyAuthor Commented:
let me give you a summary that way you will understand.
this is what i have done.
i get the crystal server install version from: C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\SDK\v2.0\BootStrapper\Packages\CrystalReports from my development machine (XP pro) i install this on my web server (windows server 2003) after it loads everything it need it to load i went to the IIS Manager and check for the virtual directory named "CrystalReportViewer115" and indeed it was there. now after i did that i check my website and preview it on a web browser and no luck the images does not display.
i when to the actual Default.aspx page and add these lines of codes:

Me.CrystalReportViewer1.ToolbarImagesFolderUrl = "http://10.1.5.29/Crystalreportviewers115/images/toolbar"
        Me.CrystalReportViewer1.GroupTreeImagesFolderUrl = "http://10.1.5.29/Crystalreportviewers115/images/tree"

which when it reloads on the web page my images now display.
at this point one thing i notice that the virtual directory  CrystalReportViewer115 is under Default Web Site under IIS manager and not under my website.
the IIS manager looks something like this:
Default Web Site
  common
  ViewWeb
  GeoSmart
  OurIntranet
  Output
  Website
all bunch of virtual sites after this.

so i need to add my CrystalReportViewer115 under our intranet. what i did was i when to Default Web Site look for the CrystalReportViewer115 and right click all task and i hit save Configuration to a file. then i went to my site Our Intranet and right click and select this time New Virtual Directory (from file) the file i have created previously was there and i click on Read File and then select the file under location and hit ok. This copy the same setting for CrystalReportViewer115 from the default web site to our intranet website which is what i want it.

i when back to the actual Default.aspx page to see if this works now and still does not work. and when i said does not work i mean the export and click options are posback to the defaul.aspx page.

then what i did was copy the same structed from the developer machine C:\Inetpub\wwwroot\aspnet_client\system_web\2_0_50727 to the web server becasue sometimes the files are not copy correctly so i did copy them manually. after this process was done and went ahead and test my default.aspx page on a web page and it did not work.

and running out of options and i dont know what to do next =(

I'm sorry if the comments is too large but i want to describe the best i can what i have done this way we dont run in circles.
see if you can help me here.
Thanks
0
 
jsctechyAuthor Commented:
i have resolve this issue can anyone refund the point?
Thanks
0
 
mlmccCommented:
What was the resolution?

If it would be useful as a solution for others please post it.

If not you can simply click the DELETE QUESTION link in the questiion box.

mlmcc
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.