"Bad Protocol SNMP" error on PIX 515E 6.3(3)

I am trying to enable snmp monitoring between devices through my PIX 515E.  When I issue the command:
fixup protocol snmp 161-162
I get the error:
bad protocol snmp
I am using the Cisco 6.3 Configuration Guide which indicates the command should be supported.
emoryasmithAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

batry_boyCommented:
I would try upgrading your code to 6.3(5).  It's what I'm running and it worked fine on mine, so I know that version supports it.  I've never used it before so I can't say for sure which 6.3x version it was introduced in, but 6.3(5) definitely supports it.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Cisco

From novice to tech pro — start learning today.