?
Solved

roaming profile favorities won't always travel

Posted on 2008-02-01
6
Medium Priority
?
441 Views
Last Modified: 2010-04-10
I have a roaming profile that I use at three locations.  It works fine at two of the locations, but at the third everything comes across except my favorities.  At the other two locations the favorities transfer properly.  Any ideas, I have been fighting this for over a year, looked at group policy, bandwith at all locations, tried test profiles with the same results, only the favorities don't travel to that location.  HELP.
Thanks.
0
Comment
Question by:dwojtecki
  • 3
  • 3
6 Comments
 
LVL 15

Expert Comment

by:adamdrayer
ID: 20810414
Have you looked at this:
http://support.microsoft.com/kb/321936

Regardless, it's a good idea to enable verbose user enironment logging and try to decipher the logfile:
http://support.microsoft.com/kb/221833
(Use Verbose)
0
 

Author Comment

by:dwojtecki
ID: 20810909
I have tried this and monitored all events and have not found no reason why the favorities for this one site is not coming over with the profile.  Any other suggestions?
0
 
LVL 15

Expert Comment

by:adamdrayer
ID: 20812098
what is the error message you are receiving in the user environment logfile?
0
Never miss a deadline with monday.com

The revolutionary project management tool is here!   Plan visually with a single glance and make sure your projects get done.

 

Author Comment

by:dwojtecki
ID: 20813665
That is the problem, there is no error message.  The Favorities just don't travel with the profile only at that one site and I do not see any reason why.  Have you or anybody ever hear of anything like this.  The Doctor is getting very upset about this, and don't understand why it works at other locations but not at this one.
0
 
LVL 15

Accepted Solution

by:
adamdrayer earned 1000 total points
ID: 20815488
If you really did set the [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\UserEnvDebugLevel] to verbose logging (0x00030002),  then there should be detailed information in "%Systemroot%\Debug\UserMode\Userenv.log" about the profile loading or copying the favorites folder.  
http://support.microsoft.com/kb/221833

If you can't decipher it, perhaps you can email me the userenv.log and I can try to explain what is happening.

0
 

Author Comment

by:dwojtecki
ID: 20851033
This pertains to all computers on the subnet not just one work station.  It is only at this one site.  
0

Featured Post

The new generation of project management tools

With monday.com’s project management tool, you can see what everyone on your team is working in a single glance. Its intuitive dashboards are customizable, so you can create systems that work for you.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article is a collection of issues that people face from time to time and possible solutions to those issues. I hope you enjoy reading it.
This article is in regards to the Cisco QSFP-4SFP10G-CU1M cables, which are designed to uplink/downlink 40GB ports to 10GB SFP ports. I recently experienced this and found very little configuration documentation on how these are supposed to be confi…
Viewers will learn how to connect to a wireless network using the network security key. They will also learn how to access the IP address and DNS server for connections that must be done manually. After setting up a router, find the network security…
If you're a developer or IT admin, you’re probably tasked with managing multiple websites, servers, applications, and levels of security on a daily basis. While this can be extremely time consuming, it can also be frustrating when systems aren't wor…

593 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question