• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 271
  • Last Modified:

Exchange 2007 Std. EMS commands not being accepted

Hello,
Exchange 2007 Std. Exchange Management Shell

I am trying to use the Get_publicFolder  command within the EMS as indicated below.  The path has been checked 3 times to be correct.
Any ideas why I keep getting the error message after issuing the command?

Thanks

[PS] C:\Documents and Settings\cliff>Get-PublicFolder -Identity 'G:\Program File
s\Microsoft\Exchange Server\Mailbox\Second Storage Group'
Get-PublicFolder : There is no existing PublicFolder that matches the following
 Identity: 'G:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\Mailbox\Second Storage G
roup'. Please make sure that you specified the correct PublicFolder Identity an
d that you have the necessary permissions to view PublicFolder.
At line:1 char:17
+ Get-PublicFolder  <<<< -Identity 'G:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\
Mailbox\Second Storage Group'
0
cliffordgormley
Asked:
cliffordgormley
1 Solution
 
mass2612Commented:
Hi,

The Get-PublicFolder command accepts the actual public folder not the path to the public folder database.

Get-PublicFolder -Identity "\Legal\Documents\Pending Litigation"

Get-PublicFolder
http://technet.microsoft.com/en-us/library/aa997615(EXCHG.80).aspx
0

Featured Post

Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now