.bat file not working to connect a drive

Good morning,
I have a .bat file containing the following code to connect a drive and it doesn't work (I changed the data for the privacy). What's wrong with that?
====================================
echo off
net use J: \\111.222.333.444\ /user:bonjour@bonjour.com MotDePasse69
J:
cls
====================================
Thanks!
venmarcesAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

hlarseCommented:
looks to me like you are missing the share name here:

net use J: \\111.222.333.444\ShareName  /user:bonjour@bonjour.com MotDePasse69
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
venmarcesAuthor Commented:
It doesn't seem to work... The J drive doesn't appear in my browser...
0
hlarseCommented:
Try doing a manual mapping using windows explorer using those credentials.  If that doesn't work, it's not the batch file, it's likely security.  Also, do you have any other drives mapped to that server with different credentials?
0
The Ultimate Tool Kit for Technolgy Solution Provi

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy for valuable how-to assets including sample agreements, checklists, flowcharts, and more!

venmarcesAuthor Commented:
Manual mapping works fine.
No other drive mapped to this server.
0
hlarseCommented:
Take out the echo off.  Insert a pause after the net use and see if it is giving you a message.
0
venmarcesAuthor Commented:
Ok. I found the problem...here is what I wrote:
====================================
echo off
net use J: \\111.222.333.444\ShareName\ /user:bonjour@bonjour.com MotDePasse69
J:
cls
====================================

...I put a "\" after the ShareName...

Thanks for your help!
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage

From novice to tech pro — start learning today.